Go to Top

Partner van het tweede kwartaal: QO Amsterdam

QO Amsterdam is Partner van het tweede kwartaal

Executive chef Alexander Brouwer legt uit waarom duurzaamheid bij het QO zo belangrijk is. “We zijn een ‘luxury and lifestyle hotel’ , maar willen geen consessies doen aan de luxury en de verwachtingen van de gasten”, aldus Alexander. “Duurzaamheid speelt daarbij een grote rol. Zelfs bij de bouw van het hotel is daar al rekening mee gehouden. Maar nu ook. Zo zie je bijvoorbeeld in de kamers geen kleine verpakkingen meer, maar enkel grote flessen van een bepaald goed merk. Dit trekken we ook door naar onze restaurants, daar werken we uitsluitend met producten die op dat moment in het seizoen zijn. En halen we zo veel mogelijk producten uit Nederland.”

Wij zijn partner van Vis&Seizoen omdat deze visie van duurzaamheid perfect aansluit bij de visie van Vis&Seizoen. Ik denk dat we met zijn alle goed moeten opletten wat we serveren. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de gasten. Zij willen steeds vaker weten wat ze eten en daarom moet je als chefs continu op de hoogte blijven.”

Bekijk de volledige video op ons youtube-kanaal!