Go to Top

Europese stijl van ceviche van zeewolf

Europese stijl van ceviche van zeewolf

Europese stijl van ceviche van zeewolf

De wereld van vis: Nederland

Ingrediënten:

  •  1 kilo zeewolf filet
  • 2 dl. appelazijn
  • 2 dl. limoensap
  • 2 dl. visfumet
  • 8 geplette koriander zaadjes
  • peper
  • zout

Werkwijze:

  • Snijd de zeewolffilet in mooie trances en bestrooi licht met zout en peper.
  • Meng de overige ingrediënten voor de marinade.
  • Marineer de zeewolf 2 uur in de marinade
  • Haal de tranches uit de marinade.
  • Breng op smaak met zeezout en peper.

Toepassing

  • Serveer de ceviche met bijvoorbeeld componenten van mais en tomaat.
  • Serveer met bijvoorbeeld componenten van appel en groene kruiden.

Wil je jezelf nog verder verdiepen in deze wereldsmaak? Ga dan naar gastronomixs.com

Gastronomixs

Gastronomixs is een ideeëngenerator voor chefs en biedt recepten aan in de vorm van bouwstenen. Hierdoor kun je snel nieuwe gerechten creëren of bestaande gerechten aanpassen. In samenwerking met Vis & Seizoen vind je honderden bereidingen van ruim 20 vissoorten op Gastronomixs. Hieronder delen we er twee met je. Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.