Go to Top

Europese stijl van ceviche van zeewolf

Europese stijl van ceviche van zeewolf

Europese stijl van ceviche van zeewolf

De wereld van vis: Nederland

Ingrediënten:

  •  1 kilo zeewolf filet
  • 2 dl. appelazijn
  • 2 dl. limoensap
  • 2 dl. visfumet
  • 8 geplette koriander zaadjes
  • peper
  • zout

Werkwijze:

  • Snijd de zeewolffilet in mooie trances en bestrooi licht met zout en peper.
  • Meng de overige ingrediënten voor de marinade.
  • Marineer de zeewolf 2 uur in de marinade
  • Haal de tranches uit de marinade.
  • Breng op smaak met zeezout en peper.

Toepassing

  • Serveer de ceviche met bijvoorbeeld componenten van mais en tomaat.
  • Serveer met bijvoorbeeld componenten van appel en groene kruiden.

Wil je jezelf nog verder verdiepen in deze wereldsmaak? Ga dan naar gastronomixs.com