Go to Top

Partner van het kwartaal

Partner van het kwartaal.

Vis&Seizoen is natuurlijk niets zonder haar trouwe partners.

Elk kwartaal benoemen wij een Vis&Seizoen partner tot ‘Partner van het kwartaal’. Deze titel krijg je niet zomaar! Wij willen onze partners ‘belonen’ als zij goed scoren in hun duurzaamheidspercentages. Door middel van een mooie video willen wij deze partners een podium geven en een kwartaal lang in het zonnetje zetten.

In deze video bereidt de partner een recept van het kwartaal, met daarin uiteraard een vis uit het juiste seizoen.

Kwartaal 4
Het najaar is voor verse vis de beste periode van het jaar. Zowel de platvis als rondvis zijn op hun best, hetzelfde geldt voor veel schelpdieren.
Bekijk snel welke vis bij dit seizoen past.

Dit kwartaal is de Partner van het kwartaal:

Marqt

Marqt

“Wij geloven dat dagelijkse boodschappen goed en gezond kunnen zijn voor iedereen. Dit kan als je durft te blijven kiezen voor wat echt belangrijk is. Door bijvoorbeeld boeren de ruimte te geven om producten te maken waar ze echt trots op zijn. Door respect te tonen voor dieren en zorg te dragen voor een goed milieu. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou ook voor nodig. Als we samen de juiste keuzes blijven maken, bepalen we zelf de kwaliteit van onze boodschappen. Met echt goede producten en eerlijke prijzen, voor elke dag.”

Meer informatie

Voor meer informatie over onze Partner van het Kwartaal Marqt, www.marqt.com