Go to Top

Partner van het kwartaal

Partner van het kwartaal.

Vis&Seizoen is natuurlijk niets zonder haar trouwe partners.

Elk kwartaal benoemen wij een Vis&Seizoen partner tot ‘Partner van het kwartaal’. Deze titel krijg je niet zomaar! Wij willen onze partners ‘belonen’ als zij goed scoren in hun duurzaamheidspercentages. Door middel van een mooie video willen wij deze partners een podium geven en een kwartaal lang in het zonnetje zetten.

In deze video bereidt de partner een recept van het kwartaal, met daarin uiteraard een vis uit het juiste seizoen.

Kwartaal 4
Het najaar is voor verse vis de beste periode van het jaar. Zowel de platvis als rondvis zijn op hun best, hetzelfde geldt voor veel schelpdieren.
Bekijk snel welke vis bij dit seizoen past.

Dit kwartaal is de Partner van het kwartaal:

De Silveren Spiegel

Silveren Spiegel

Stijl, traditie en gastvrijheid. Dat zijn de ingrediënten van het schitterende kwaliteit restaurant de Silveren Spiegel in Amsterdam. Dit zeventiende eeuws restaurant van eigenaar echtpaar Francisca en Jim van der Hoff staat alom bekend om zijn fijne Hollandse keuken onder leiding van Yves van der Hoff

Uw maaltijd wordt geserveerd in de intieme sfeer van elk van de vier intieme en karakteristieke kamers. Dit is gegarandeerd een unieke eetervaring.

Chef-kok Yves van der Hoff

“Het geeft een goed gevoel om te werken met Nederlandse ingrediënten. Het belangrijkste is om goede lokale top ingrediënten te verwerken met behulp van de nieuwste technieken tot gastronomische gerechten. Ik denk dat het belangrijkste is om mezelf te blijven onderscheiden voor mijn gasten en een positie als een betrouwbaar restaurant te handhaven. Dit maakt de Silveren Spiegel uniek in Amsterdam.”

Meer informatie

Voor meer informatie over onze Partner van het Kwartaal De Silveren Spiegel, www.desilverenspiegel.com