Go to Top

Partner van het kwartaal

Partner van het kwartaal.

Vis&Seizoen is natuurlijk niets zonder haar trouwe partners.

Elk kwartaal benoemen wij een Vis&Seizoen partner tot ‘Partner van het kwartaal’. Deze titel krijg je niet zomaar! Wij willen onze partners ‘belonen’ als zij goed scoren in hun duurzaamheidspercentages. Door middel van een mooie video willen wij deze partners een podium geven en een kwartaal lang in het zonnetje zetten.

In deze video bereidt de partner een recept van het kwartaal, met daarin uiteraard een vis uit het juiste seizoen.

Kwartaal 3
Het warme zeewater zorgt voor voldoende voeding waardoor veel vissen op hun best zijn. Zo is de makreel lekker dik en vet. Veel schelpdieren zijn in het begin van deze periode juist verre van optimaal. Bekijk snel welke vis bij dit seizoen past.

Dit kwartaal is de Partner van het kwartaal:

Restaurant Lucas Rive

Het restaurant

In de zomer van 2013 openden Lucas en Deborah Restaurant Lucas Rive. Haute cuisine in de historische haven van Hoorn. Een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie. De capaciteit van het pand gaat tot 80 zitplaatsen waardoor het restaurant ook zeer geschikt is voor grote groepen of partijen. Het terras aan de voorzijde beschikt over 25 plaatsen en biedt een geweldig uitzicht over de haven.

Chef-kok/eigenaar Lucas Rive

Chef de cuisine, sterrenkok, topchef. Woorden waar Lucas zelf weinig waarde aan hecht. De geboren en getogen Horinees heeft namelijk maar een ambitie; het vertalen van zijn liefde voor koken naar uitgebalanceerde smaaksensaties. Verrassend en vooruitstrevend. Die passie vindt u terug in elk gerecht van de SVH meesterkok. Neem plaats aan de Chef’s table en beleef het zelf.

“Mensen komen vanuit het hele land naar Hoorn om te genieten van onze gerechten. Het is heerlijk om te wonen en te werken in onze eigen stad. Bijna 27 jaar reed ik elke dag 120 kilometer naar Overveen. In al die tijd heb ik er echter geen seconde aan gedacht om te verhuizen. Hoorn is mijn stad. Dit is de plek waar wij ons thuis voelen.”

Meer informatie

Voor meer informatie over onze Partner van het Kwartaal Lucas Rive, verwijzen wij u graag naar www.lucasrive.nl