Go to Top

Partner van het kwartaal

Partner van het kwartaal.

Vis&Seizoen is natuurlijk niets zonder haar trouwe partners.

Elk kwartaal benoemen wij een Vis&Seizoen partner tot ‘Partner van het kwartaal’. Deze titel krijg je niet zomaar! Wij willen onze partners ‘belonen’ als zij goed scoren in hun duurzaamheidspercentages. Door middel van een mooie video willen wij deze partners een podium geven en een kwartaal lang in het zonnetje zetten.

In deze video bereidt de partner een recept van het kwartaal, met daarin uiteraard een vis uit het juiste seizoen. Kwartaal 1 is dat bijvoorbeeld mosselen, oesters of kweek tarbot. De video wordt bij de partnerlocatie opgenomen.

Dit kwartaal is de Partner van het kwartaal:

Restaurant De Hoefslag

 Concept

De Hoefslag is al 110 jaar een culinair begrip in Midden-Nederland. Veel mensen noemen het ook wel een ‘instituut’ omdat veel gerenommeerde chefs er ooit in de keuken hebben gewerkt. Het restaurant in Bosch en Duin wordt gezien als een van de grondleggers van culinair Nederland.

Chef-kok Raoul Meuwese

Als chef-kok van de Hoefslag is het mijn doel om onze gasten een totaal beleving te bieden waarin alles klopt. Ik kook gerechten op basis van de seizoenen, op een klassieke basis en op creatieve wijze gepresenteerd. Chef-kok Raoul Meuwese streeft ernaar om onze gasten een totaal beleving te bieden waarin alles klopt.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze Partner van het Kwartaal De Hoefslag, verwijzen wij u graag naar www.dehoefslag.nl