Go to Top

Partner van het kwartaal

Partner van het kwartaal.

Vis&Seizoen is natuurlijk niets zonder haar trouwe partners.

Elk kwartaal benoemen wij een Vis&Seizoen partner tot ‘Partner van het kwartaal’. Deze titel krijg je niet zomaar! Wij willen onze partners ‘belonen’ als zij goed scoren in hun duurzaamheidspercentages. Door middel van een mooie video willen wij deze partners een podium geven en een kwartaal lang in het zonnetje zetten.

In deze video bereidt de partner een recept van het kwartaal, met daarin uiteraard een vis uit het juiste seizoen. Kwartaal 2 is dat bijvoorbeeld de Oosterscheldekreeft, de haring en Albacore tonijn. De video wordt bij de partnerlocatie opgenomen.

Dit kwartaal is de Partner van het kwartaal:

Restaurant Bridges (Sofitel Legend The Grand)

Concept

Sofitel Legend The Grand ligt tussen twee lieflijke grachten in het hart van de stad, en heeft een rijke geschiedenis. The Grand biedt vijfsterrenluxe in een unieke Amsterdamse ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur.

Chef-kok Andrès Delpeut

Het visrestaurant Bridges Dining is bekroond met een Michelin-ster en biedt à la carte opties en een menu van de chef (4, 5 of 6 gangen). Een uniek aspect van Bridges Dining is de Chef’s Table in het midden van de keuken! Per 1 augustus 2016 zwaait Andrès Delpeut (IJsselstein, 1972) de scepter als executive chef van het Amsterdamse restaurant Bridges, inspired by Ron Blaauw.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze Partner van het Kwartaal Bridges, verwijzen wij u graag naar www.bridget-amsterdam.nl