Go to Top

Partner van het kwartaal

Partner van het kwartaal.

Vis&Seizoen is natuurlijk niets zonder haar trouwe partners.

Elk kwartaal benoemen wij een Vis&Seizoen partner tot ‘Partner van het kwartaal’. Deze titel krijg je niet zomaar! Wij willen onze partners ‘belonen’ als zij goed scoren in hun duurzaamheidspercentages. Door middel van een mooie video willen wij deze partners een podium geven en een kwartaal lang in het zonnetje zetten.

In deze video bereidt de partner een recept van het kwartaal, met daarin uiteraard een vis uit het juiste seizoen.

Kwartaal 2
Het voorjaar is voor de meeste vis de periode van de voortplanting. Het water wordt warmer en er komt meer voeding in de zee. In deze periode zijn inktvisachtige op hun best! En natuurlijk onze eigen Oosterschelde kreeft en haring zijn toppers!
Bekijk snel welke vis bij dit seizoen past.

Dit kwartaal is de Partner van het kwartaal:

QO Amsterdam

QO Amsterdam

Bij QO willen ze mensen op een nieuwe manier inspireren. Ze hebben een uniek element geïntegreerd in elk aspect van de “guest experience” , om een energiek verblijf te accomoderen. Ontdek hun verhaal vanuit het restaurant op het dak en krijg nieuwe energie door het comfort van de slaapkamers.

Ze combineren het beste van luxe, technologie , service en duurzaamheid om het QO te maken wat het is.

Chef-kok Alexander Brouwer

Alexander Brouwer is geboren aan de Zeeuwse kust met een passie voor kwaliteitsproducten. Om het vak te leren is hij naar de gerenommeerde hotelschool “Ter Duinen” in Koksijde vertrokken.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze Partner van het Kwartaal De Silveren Spiegel, wwww.qo-amsterdam.com