Go to Top

Spaanse recepten

de wereld van vis

Vis&Seizoen en de wereld van vis

De wereld van vis

Elk kwartaal staat er een regio uit de wereld centraal wat betreft de bereiding van duurzaam gevangen vis in het juiste seizoen. Maak kennis met de eetcultuur van Scandinavië, Japan, Peru en Italië. Ga op wereldreis en ontdek de lekkerste smaken die de culinaire wereld ons biedt.

De verschillende bereidingswijzen en de recepten zijn in samenwerking met Gastronomixs tot stand gekomen. Voor meer inspiratie kijk op www.gastronomixs.com.

Spanje

Spanje is een divers land en dit is te zien aan de keuken. De Spaanse keuken is een verzameling van de diverse producten en gerechten uit de verschillende regio’s die het land telt. Deze keuken kan omschreven worden als een marktkeuken. Wat er op de markt te koop is wordt gebruikt. Tapas is een belangrijk onderdeel van de Spaanse eetcultuur. De belangrijkste ingrediënten zijn brood, olie, knoflook en tomaat.

Heek op Baskische wijze

Heek op Baskische wijze

Rivierkreeft gegaard in venkelbouillon

Rivierkreeft gegaard in venkelbouillon

Langoustine van de plancha

Langoustine van de plancha