Go to Top

Werkwijze

Stichting Vis&Seizoen wil de visconsumptie verduurzamen. Bij de consument thuis én in de horeca. Onze visspecialisten zijn bedreven om chefs te adviseren over de juiste vis uit het juiste seizoen. Zij geven praktische tips voor culinaire toepassingen en adviseren over smaakvolle duurzame alternatieven voor uw menukaart, met behoud van een gezonde marge en onberispelijke kwaliteit.

Omdat veel horecabedrijven ieder seizoen hun kaart aanpassen hebben we de menukaarthulp ontwikkeld. Bekijk hier welke vis er in het seizoen is! Handig geclusterd per kwartaal, zodat het chefs helpt bij het aanpassen van de menukaart.

1e kwartaal 2e kwartaal 3e kwartaal 4e kwartaal

Bekijk hier de volledige Vis&Seizoen jaarkalender.
Zoekt u een specifieke vis? Gebruik dan de zoekfunctie in de rechterbovenhoek van de website of kijk in het totaaloverzicht.

Behoefte aan inspiratie op maat? Neem dan contact op voor een Vis&Seizoen demo.