Go to Top

Groothandel voor Verse vis

Jan van As de groothandel voor verse vis

Versvishandel Jan van As is leverancier en groothandel in duurzame verse vis.Wij leveren aan restaurants, cateraars en hotels elke dag de allerbeste kwaliteit!Een aantal redenen waarom zij voor Vis van Versvishandel Jan van As kiezen.Kiest u ook voor ons?

1) Supervrse vis van topkwaliteit

Versvishandel Jan van As ontvangt dagelijks verse vis van de afslag en elke dag worden er in de rokerij nieuwe vissen gerookt. Dat betekent dat je altijd top vis krijgt rechtstreeks van de afslag!
Omdat Versvishandel Jan van As rechtstreeks vanaf een aantal vissers koopt, zijn de beste kwaliteit voor ons! Direct na vangst wordt dit apart gezet en gekoeld, wij gaan alleen voor het neusje van de zalm! En zonder tussenhandel dus een scherpere prijs voor TopKwaliteit!

2) Flexibele leveringstijden en optimale bestelservice

We komen wanneer je wilt. Of dat nou ‘s ochtends gelijk van de afslag is of in de middag. Je mag aangeven wanner je wilt dat we leveren maandag t/m zaterdag! En let op je kunt je verse vis bestellen tot 03.00 uur! Visbestellen

3) Duurzame vis

Eet vis wanneer het verantwoord is en laat de vis met rust als deze met de voortplanting bezig is, zo luidt de boodschap van Vis&Seizoen.
Als je oog hebt voor de natuur, dan zie je dat vis in bepaalde perioden vet is en lekker. En dat in bepaalde perioden de vis heel erg mager is, of zwanger. Door alleen vis uit het seizoen te verkopen, brengt de vishandel logischerwijs een hogere kwaliteit op de markt. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan de visstanden.
Bovendien is vis van het seizoen veel beter van kwaliteit en dus lekkerder!

Neem contact op met, zodat we een afspraak kunnen maken.Onze accountmanagers vertellen u er graag meer over!
Bel met: 020-5829990 of mail onsvishandel@janvanas.nl.