Go to Top

St. Mary’s Bay Kreeft

St. Mary's Bay

De kust van St. Mary’s Bay

Langs de kust van St. Mary’s Bay staande 400 jaar oude vissersdorpen, met de felgekleurde huizen en de torenhoge houten kerken. De mensen uit deze dorpen leven allemaal van de rijke visserij. Vroeger vooral van de walvis visserij en nu van de ‘St. Mary’s Bay Lobster’.

Ideale omstandigheden voor kreeft

Als je met de veerboot aankomt in Yarmouth kom je langs dorpjes met prachtige namen zoals Smugglers Cove, Cape Forchu en Saulnierville. Langs deze kust zie je de boeien al in het water liggen waaraan de kooien van de kreeften vastzitten. In The Bay is het water erg zuiver en zeer voedselrijk. Ideaal dus voor de kreeften, die komen hier dan ook in grote getallen voor.

Duurzame Canadese kreeft

De kreeftenvangst en -handel van de Homarus Americanus in The Bay is 1 van de grootste van Canada. De St. Mary’s Bay kreefthoor bij het ‘Onbezorgd 100% Duurzaam’ assortiment van Vis&Seizoenomdat de populatie en vangstmethode constant gemonitord wordt.

Eet dus gerust een kreeft uit St. Mary’s Bay, deze is erg smaakvol en nog duurzaam ook.

Ruud

Eet dus gerust een kreeft uit de St. Mary Bay, deze is erg smaakvol en nog duurzaam ook.

Eet dus gerust een kreeft uit de St. Mary Bay, deze is erg smaakvol en nog duurzaam ook.

Duurzame kreeft uit St. Mary's Bay

Kreeftenvangst St. Mary’s Bay