Go to Top

3e Kerstdag voor de horeca

Horecapersoneel is onmisbaar. Helemaal tijdens de feestdagen.

FNV Horeca introduceert: 3e kerstdag voor de horeca

Horecapersoneel is onmisbaar. Helemaal tijdens de feestdagen. Dan doet iedereen weer zijn uiterste best om de gasten een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Als blijk van waardering introduceert FNV Horeca voor al deze kersttoppers:3e kerstdag voor de horeca. In iedere provincie geven ze een kerstdiner voor 6 personen weg, zodat het horecapersoneel ook zlf kan genieten van een gezellig etentje met familie en vrienden.

Meld je aan vr 26 december en maak kans op n van de 12 kerstdiners!

FNV Horeca introduceert: 3e kerstdag voor de horeca

FNV Horeca zegt met het initiatief op een sympathieke manier waardering te vragen voor al het horecapersoneel dat werkt wanneer iedereen vrij is. FNV Horeca doet dit door in de aanloop naar kerst medewerkers die graag werken tijdens kerst in het zonnetje te zetten met korte persoonlijke portretten. Ook verloot de vakbond twaalf kerstdiners voor zes personen aan horecamedewerkers.

3e kerstdag

Ben Francooy, voorzitter FNV Horeca: Ondanks dat de horeca steeds minder aantrekkelijk wordt om in te werken, offeren duizenden horecamedewerkers hun eigen kerstdagen op om het anderen naar de zin te maken. Dat vinden wij grote klasse en daarom roepen wij 3e kerstdag voor de horeca in het leven voor het horecapersoneel. Om ze te laten weten dat we hun vakmanschap en passie voor het vak enorm waarderen.

Win kerstdiner

Alle horecamedewerkers die tijdens de aankomende kerstdagen moeten werken kunnen zich aanmelden om kans te maken op een kerstdiner voor zes personen op een zelf te kiezen dag na kerst. Aanmelden kan via www.3ekerstdag.nl.

Bron: Misset Horeca