Go to Top

Dertien extra openingen bij HANOS in 2016

Dertien extra openingen in 2016

Dertien extra openingen in 2016

Vlak voor het einde van het jaar blikt HANOS vooruit: er staan momenteel dertien extra openingen op de planning in 2016. Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen om de openingen, die voor een groot gedeelte al begin volgend jaar op het programma staan, soepel te laten verlopen.

Voorbereidingen extra openingen

Er wordt op alle fronten hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen. Uitbreidingen op het niveau van dertien extra openingen is niet niks, maar wie wil groeien, moet goed inspelen op het gewenste serviceniveau van de klant. Daarom hebben we besloten zo snel mogelijk te beginnen, aldus het management van HANOS.

Meer details over de nieuwste plannen

De directie verwacht op korte termijn met details over de nieuwste plannen te komen. Tot die tijd kan iedereen op de hoogte blijven via onze website en social media-kanalen, Facebook en Twitter.