Go to Top

Versvishandel Jan van As op Horecava

Versvishandel Jan van As op Horecava

HORECAVA

Van maandag 11 t/m donderdag 14 januari is de Horecava d ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kun je volop netwerken, ideen uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal.

AL 60 JAAR HT TREFPUNT VOOR FOODSERVICE PROFESSIONALS

Innovatief en inspirerend evenement

De Horecava is al jarenlang het meest innovatieve en inspirerende evenement in de horecasector. Met jouw bezoek aan de Horecava ben je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en ontmoet je duizenden vakgenoten. De aanwezige bedrijven zijn overzichtelijk ondergebracht in acht segmenten. Binnen de segmenten wordt ruimschoots aandacht besteed aan trends en beleving door middel van workshops, presentaties en wedstrijden. Kom inspiratie opdoen!

Visshow Jan van As

Dit jaar vind je de visshow van versvishandel Jan van As rondom het plein van het koksgilde. Als vriend van het koksgilde verzorgd Jan van As de vis tijdens de wedstrijden van het koksgilde. Daarnaast kunt u de lekkerste ceviche proeven op onze stand.

Winnaar Gouden Koksmuts gaat naar Japan

Al 65 jaar werken wijmet veel plezier en enthousiasme met verse vis. In 2015 hebben wij ons65 jarig jubileum met onzeklanten gevierd. Het gehele jaar 2015 werden jullieuitgedaagd om maandelijks deel te nemen aan acties, prijsvragen en opdrachten waarmee jullieprachtige prijzen konden winnen. Als klap op de vuurpijl worden er 7 klanten in januari 2016 verrast met een fantastische culinaire reis naar het uitbundige Japan!

Voor de winnaar van de Gouden koksmuts heeft Jan van As ook 1 ticket naar Japan gereserveerd, want wie jarig is trakteert!In maart 2016 biedt Versvishandel Jan van As de winnaar een geheel verzorgde reis naar Japan aan.

Wij ontmoeten je graag van 11 t/m 14 januari in Hal 1 op de Horecava!