Go to Top

Versvishandel Jan van As verlengt 5-sterrencontract SV Huizen

Versvishandel Jan van As verlengt contract

Versvishandel Jan van As, die afgelopen jaar zijn 65-jarig jubileum heeft mogen vieren, heeft besloten om de al jarenlange prettige samenwerking met s.v. Huizen voort te zetten.

Samenwerking metde vishandel

De sponsorovereenkomst is inmiddels ondertekend. De vereniging en Versvishandel Jan van As hebben samen een rijke historie, waarbij er een hechte band is ontstaan tussen de Hoofdklasser en de ‘specialist’ van het heerlijke zeebanket.

De jaarlijks terugkerende Zalmactie bij s.v. Huizen is een goed voorbeeld van hoe sponsor en club kunnen samenwerken. Versvishandel Jan van As biedt s.v. Huizen de mogelijkheid, door verkoop van de door hen geleverde producten, een mooie opbrengst voor de vereniging te genereren. De Zalmactie 2015 brak alle records mede doordat Versvishandel Jan van As, de vereniging op aangename wijze verraste door de verkochte paling in zijn geheel te sponsoren.

In Versvishandel Jan van As heeft s.v. Huizen al jarenlang een trouwe sponsor. s.v. Huizen mag met recht trots zijn op de steun van zon mooi bedrijf en ziet de samenwerking vol vertrouwen tegemoet.

Zalmactie 2015

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekendgemaakt. Uit handen van Hannie Boor van het zalmteam mochtvoorzitter Sjaak Veerman een cheque van maar liefst 8.800,-in ontvangst nemen. Maar daar was het nog niet mee gedaan. Tot ieders verrassing kwam er nog een cheque te voorschijn welke Gerrit van As van het zalmteam aan de voorzitter overhandigde met de mededeling dat Versvishandel Jan van As na afloop van de actie het zalmteam op aangename wijze had verrast door de verkochte paling in zijn geheel te sponsoren. Daardoor kwam de netto opbrengst uit op het fantastische bedrag van 10.574,50.

Voorzitter Sjaak Veerman bedankte de vrijwilligers, Versvishandel van As voor de sponsoring van de paling, Zalmhuis Steur, Siersma Wijnadvies en de vele afnemers zowel zakelijk als particulier die met elkaar deze actie tot dit grote succes hebben gebracht.

overhandiging cheque zalmactie

Gerrit van As en Hannie Boor overhandigden de cheque namens het zalmteam aan voorzitter Sjaak Veerman.

Bron: s.v. Huizen