Go to Top

Stichting Vis&Seizoen gaat samenwerken met Stichting KMVK

STICHTING VIS&SEIZOEN GAAT SAMENWERKING AAN MET STICHTING KMVK

Vanaf 1 januari 2016 zijn Stichting Vis&Seizoen en Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) een professionele samenwerking aangegaan met als uiteindelijk doel het verhogen van het duurzaamheidspercentage van de Vis&Seizoen Horecapartners.

Samenwerking Vis&Seizoen met KMVK

Stichting Vis&Seizoen wil bijdragen aan behoud en herstel van de visbestanden. Stimuleren van duurzame visvangst in het juiste seizoen is hierbij het uitgangspunt. De Stichting Vis&Seizoen bestaat dit jaar 10 jaar en daarom is het nu het moment om Stichting Vis&Seizoen naar een hoger niveau te tillen. De samenwerking tussen Stichting Vis&Seizoen en KMVK is een kans die zij met beide handen aangrijpen. Het doel van de samenwerking is het verhogen van het duurzaamheidspercentage (denk aan inkoopstatistieken) van de Horecapartners van Stichting Vis&Seizoen.

Audits Vis&Seizoen

Een samenwerking tussen Stichting Vis&Seizoen en Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit houdt in dat KMVK alle audits gaat verzorgen voor de Horecapartners van Stichting Vis&Seizoen. Als aanvulling hierop, en om de samenwerking compleet te maken, worden alle Horecagelegenheden die aangesloten zijn bij Green Key beoordeeld op het assortiment vis indien deze Horecapartner worden van Stichting Vis&Seizoen. Dit maakt deze samenwerking een perfecte coperatie!

KMVK en Green Key

Stichting KMVK, opgericht in 1999 door en voor ondernemers, stimuleert ondernemers in de toerisme- en recreatiebranche duurzaam te ondernemen en te werken aan de kwaliteit en veiligheid van hun accommodaties. KMVK verzorgt tevens alle audits voor Green Key. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

Meer informatie over Stichting Vis&Seizoen op www.visenseizoen.nl

Download hier het persbericht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marisca Moll-van As viaMariscamoll-vanas@janvanas.nl of telnr. +31(0)6- 42462364