Go to Top

Echte kaviaar hoeft niet duur te zijn

Betaalbare kaviaar van het kaviaar huis Aki

Bij Versvishandel Jan van As verkopen wij kaviaar van het kaviaar huis Aki (Altonaer Kaviar Import Haus). Dit is en van de oudste kaviaar huizen die zich de laatste jaren bezig houdtmet kweek kaviaar.AKI bevooraad sinds 1925 een eersteklas, verse kaviaar. Het enige verschil met vroeger is dat in het bredere scala van producten, zij nu ook nieuwe kaviaar producten bieden, van Keta zalm en forel kaviaar tot de Aziatische sushi specialiteiten, zoals snoek en Ljrom kaviaar.

Uiteraardhebben we prachtigeBeluga kaviaar in ons assortiment, maar daar hangt dan ook meteen een ander prijskaartje aan. We hebben ook een mooie Aki selection Caviaar Malossol (Art: 600101) in het assortiment. Dit is een mooie kaviaar met donkerbruine eitjes die een mild zoute, pure, bijna licht zoete smaak hebben. Malossol betekent namelijk licht gezouten.

De prijs van deze Aki selection Caviaar Malossol is voor 30 gram onder de 20,-. Kortomeen mooie kaviaar voor een mooie prijs.
Naast deAki selection Caviaar Malossol hebben we onder andere ook:

  • CAVIAR STURIA AQUITAINE
  • CAVIAR SIBERISCH BAERII
  • KARAT OSSETRA CAV. ISRAEL
  • CAVIAR OSCIETRA IMPERIAL
kaviaar

Aki selection Caviaar Malossol (Art:600101)

Ruud