Go to Top

Partner van het kwartaal

Partner van het kwartaal

Partner van het kwartaal

Elk kwartaal zetten wij graag een van onze Vis&Seizoen partners in het schijnwerpers.
Op deze manier geven wij onze partners een gezicht, en omdat zij het natuurlijk verdienen. Sommige partners zijn al jaren lid en daar zijn wij super trots op!

Deze eervolle vermelding wordt uitgebreid genoemd d.m.v. een website vermelding, een artikel in de Vis&Seizoen nieuwsbrief en in een partnervideo.

Conservatorium Hotel

De eerste partner van het nieuwe kwartaal is het Conservatorium Hotel.
Het Conservatorium hotel is een luxehotel op vijfsterrenniveau, gelegen in het culturele hart van de stad en vlakbij luxueuze winkelstraten als de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat (Amsterdam).
Hun stijl evolueert, vanwege de invloeden van de internationale culinaire ervaring van de chef, door de jaren heen. De partner van het kwartaal heeft respect voor seizoengebonden producten en het gebruiken van regionale ingrediënten.
Dit sluit perfect aan bij hun lidmaatschap van Vis&Seizoen.

Recept van partner van de maand

De chef geeft jullie een kijkje in de keuken hoe hij het recept van de maand bereidt.
De duurzame toppers van dit kwartaal zijn oesters, Skrei en IJslandse zalm. Dit maal heeft de chef gekozen voor onze duurzame IJslandse zalm uit het 100% Vis&Seizoen assortiment.

Voor meer recepten van de oesters, Skrei of IJslandse zalm, ga naar de website en laat je inspireren door de wereld van vis. Eet smakelijk!