Go to Top

Sponsors

Hoofdsponsor

janvanas

Versvishandel Jan van As

Versvishandel Jan van As is een begrip in de Nederlandse horeca. Met haar uitgebreide assortiment verse en bevroren vis, schaal- en schelpdieren en gerookte vis belevert Versvishandel Jan van As dagelijks talloze horecagelegenheden, grootverbruikers en detailhandelaren. Als familiebedrijf stelt Versvishandel Jan van As vanzelfsprekend het lange termijnbelang boven de korte termijn. “Omdat we zeker willen zijn dat ook toekomstige generaties van verse vis kunnen genieten, maken we ons sterk voor het verduurzamen van de productie en consumptie.” Versvishandel Jan van As is de grondlegger en drijvende kracht achter het duurzaamheidsinitiatief Vis&Seizoen.

Stersponsors

lo_hanos_ihg_wit

HANOS

Sinds de oprichting in 1975, is HANOS Internationale Horecagroothandel uitgegroeid tot een dynamische groothandelsorganisatie met vestigingen verspreid over Nederland en België. Vakkundig advies ondersteunt het brede en diepe assortiment kwaliteitsproducten. HANOS houdt bij de inkoop van vis actief rekening met het effect van visvangst op het milieu. HANOS werkt voor haar vis samen met Versvishandel Jan van As en draagt de activiteiten van Stichting Vis&Seizoen een warm hart toe.

logo Hoi Kee Ho

Hoi Kee Ho Fresh Fish Limited

Visgroothandel Hoi Kee Ho is opgericht in 1930. Al jaren is het voor Hoi Kee Ho een van de belangrijkste zakelijke uitgangspunten om uitsluitend vis te verhandelen met oog voor het maritieme zeeleven en milieu. Hoi Kee Ho is partner van Vis&Seizoen. Deze samenwerking vergroot de kennis en het aanbod van gecertificeerde duurzame vis uit China, Hong Kong en Macau.

Sponsors

Zalmhuis Steur

Zalmhuis Steur levert gerookte visproducten van hoogwaardige kwaliteit aan horeca, groothandels, visspeciaalzaken en via de  webshop zalmkado aan particulieren. Zalmhuis Steur werkt uitsluitend met de beste grondstoffen en handelt met oog voor het milieu in de zeeën.

LogoSteur-PMS871

Zwitserleven

Het was 1985 toen Theo Postma het ‘Zwitserleven Gevoel’ bedacht. Met succes, want tegenwoordig kent bijna iedereen de uitdrukking. Zwitserleven wil dé pensioenverzekeraar van Nederland zijn. Hun doel is om iedereen te helpen aan een financieel bewuste toekomst. Zwitserleven is al ruim 100 jaar actief in Nederland en verantwoord ondernemen is het belangrijkste uitgangspunt voor hen. Zwitserleven belegt pensioengeld in bedrijven die verantwoord te werk gaan. Belangrijke thema’s voor deze beleggingen zijn klimaat, water en CO2.

Co-sponsors

Drukkerij Bout

Drukkerij J. Bout & Zonen

Drukkerij en uitgeverij J. Bout & Zonen is een familiebedrijf waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1914. De 14-jarige Jan Bout verliet in dat jaar de vissersschuit van zijn vader en koos voor het grafische vak. Nu, al die jaren later, is het bedrijf uitgegroeid tot een eigentijdse drukkerij waarbij de modernste middelen worden ingezet om een uitgebreid pakket drukwerk te kunnen aanbieden.

EY

Ernst & Young

EY (Ernst & Young) is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Ernst & Young maakt het verschil door haar medewerkers, klanten en meer in het algemeen de samenleving te helpen het beste uit zichzelf te halen. De ondersteuning van het duurzaamheidsinitiatief Vis&Seizoen past daarin.

 inONE kopie

inONE

inONE is een softwarebedrijf dat e-commercesoftware voor horecaleveranciers en handige tools voor horecaondernemers ontwikkelt. Via het open webwinkelplatform inONE, bestellen dagelijks honderden horecabedrijven bij hun eigen leveranciers. inONE’s missie: faciliteren dat elke horecagerichte onderneming in Nederland via één punt bij al zijn leveranciers online kan bestellen.

interfish-ijmuiden

Interfish IJmuiden

In 1976 richt Nico van der Deijl samen met zijn zoons Nico en Henk het visverwerkend bedrijf INTERFISH op. Inmiddels zorgt een team van deskundige medewerkers dagelijks voor de verwerking van vis, gebruik makend van de modernste apparatuur en technieken. De vis vindt dagelijks zijn weg naar landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en Zweden.

 Maxima Seafood

In 1983 start Maxima Seafood een eenmansonderneming. Na jarenlange ervaring in de export begon hij met het importeren van uitheemse vissoorten voor de Nederlandse markt. Vandaag de dag is Maxima Seafood uitgegroeid tot een all-round vishandel met een breed en diep assortiment van zowel uitheemse als inheemse vissoorten.

top fish

Topfish Seafood

Topfish Seafood staat voor topkwaliteit in gefileerde vis. Garant voor die topkwaliteit staat de familie Gnodde. Vader Douwe richtte Topfish in 1992 op, maar inmiddels doet hij het samen met zijn drie zonen. Hij koopt op de visafslag in Urk dagelijks de beste kwaliteit vis die door zijn medewerkers met veel vakkennis en kunde wordt gefileerd en verpakt.

images-2

Visrokerij Meij

Visrokerij Meij is gespecialiseerd in verantwoorde, vers gefileerde gerookte visdelicatessen, voor de Nederlandse en Belgische markt. Meij staat garant voor eerlijke en natuurlijke producten: duurzaam gevangen en biologisch gekweekt. De vierde generatie Meij wil gekend zijn als ambitieus, gedreven door passie voor kwaliteit, innovatie en service.

le_petit_pecheur_logo+2010

Viviers Le Petit Pecheur

‘Viviers Le Petit Pêcheur’ is specialist op het gebied van schaal- en schelpdieren. Dagelijks zetten de experts hun passie en gedrevenheid in om de beste zeeverse producten uit alle windstreken te kunnen leveren. “We kweken, produceren, innoveren, conditioneren en vermarkten. Onze drijfveer is de liefde voor het product en het delen van die liefde met de klanten, partners en consumenten.”

Meijers

Meijers is een makelaar in assurantiën, RMIA en RIA. Zij brengen uw specifieke risico’s in kaart, dekken deze zo nodig af en bieden continuïteit bij onverhoopte schade. Zo kunt u zich optimaal concentreren op uw onderneming en uw leven.

Strategisch partner

Euro-Toques NL

Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Euro-Toques Nederland stelt zich onder meer ten doel om de verscheidenheid van landelijke en regionale culinaire tradities te respecteren, te behouden en deze culinair te combineren met het hedendaagse. Voorlichting en het uitdragen van de Code van Eer aan de consument maken deel uit van de taken van Euro-Toques Nederland.